Wie en wat is Garage Dhont?

Garage Dhont is een familiebedrijf dat al 67 jaar en drie generaties lang staat voor transparantie en een persoonlijke en kwaliteitsvolle service. 

We zijn in 1956 gestart met één garage en onze familie is de laatste jaren uitgegroeid tot een enthousiaste, hardwerkende bende van 35 autoliefhebbers, verspreid over vier vestigingen.

Een hecht familiebedrijf

Jan Dhont

Bestuurder

Jan Dhont is onze “pater familias”. 

Het was zijn vader, Ghislain Dhont, die de garage opstartte in 1956. Hij is opgegroeid in de garage in Zulte en de passie voor auto’s is hem met de paplepel ingegeven.

Jan zit al 30 jaar zelf aan het stuur van Garage Dhont. 

Hij heeft de garage meteen in een hogere versnelling gebracht en heeft het gaspedaal sindsdien niet losgelaten.

Chantal Hoste

Bestuurder

Chantal is onze “mater familias”, echtgenote van Jan.

Al 30 jaar is zij de immer enthousiaste bezige bij van de garage. 

Ze begroet elke klant met haar typische, vrolijke “Goedemorgen, Opel Garage Dhont met Chantal!” en gaat steeds tot het uiterste om ervoor te zorgen dat elke klant topservice krijgt.

Gauthier Dhont

Bestuurder

Gauthier is minstens even bezield, gedreven en hardwerkend als zijn ouders. 

Net zoals Jan is ook hij opgegroeid tussen de auto’s en hielp hij al van kinds af aan mee in de werkplaats. 

Hij houdt er nog steeds van om af en toe zelf te sleutelen aan wagens, maar helpt klanten ook even graag bij hun aankoop en is dag in, dag uit ook in de weer met het managen van de garage.

Menno Snauwaert

Bestuurder

Menno, schoonzoon van Chantal en Jan, schoonbroer van Gauthier, is in 2020 in de zaak gestapt, maar kent de garage al jaren als zijn broekzak en heeft de typische ‘Dhont’ mentaliteit en werkethiek.

Hij helpt mee aan het in goede banen leiden van de garage, de receptie, de werkplaats en verkoop.

Een bedrijf dat is gegroeid maar even dicht bij zijn klanten is blijven staan

Met moeder, vader, zoon en schoonzoon als zaakvoerders, en met dochters en partners die assistentie verlenen wanneer nodig, blijft Garage Dhont het hecht familiebedrijf dat het altijd is geweest, met focus op eerlijke, persoonlijke en kwaliteitsvolle service.

We vinden het belangrijk dat dit familiale gevoel en deze persoonlijke service even optimaal blijft voor vier vestigingen zoals we dat vroeger met één vestiging deden. 

De voorbije jaren is de garage aan een sneltempo verviervoudigd: uitgebreid van de uitvalsbasis Zulte (Machelen), naar nog drie extra vestigingen in Deinze, Waregem en Gavere. Maar nu is het de bedoeling om de snelle groei te consolideren om onze goede, persoonlijke service te kunnen blijven bieden. 

Een future-proof bedrijf 

 

Snelle groei consolideren betekent echter niet stilstaan. Want ook de sector verandert snel en wij vinden het heel belangrijk om steeds een stapje voor te zijn op de evoluties. We doen dit door ons steeds uit te rusten met de nieuwste materialen en technologieën, door te investeren en innoveren in zaken die morgen een must zullen zijn, en door ons volledig team voortdurend te laten bijscholen.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Nieuwe of tweedehands personen- of bedrijfswagen

We hebben drie showrooms, in Deinze, Gavere en Waregem, waar we je kunnen ontvangen voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen.

In de showrooms te Deinze en Gavere ligt onze focus op het merk Opel. Onze roots liggen bij het merk Opel en wij hebben hier intussen al meer dan 60 jaar ervaring in opgebouwd. In deze showrooms worden alle Opel modellen tentoongesteld en zoeken we samen met jou naar de wagen die het best bij je past. 

 

In onze showroom te Waregem heb je sinds 2020 de keuze uit veel meer merken dan Opel alleen en dat dankzij onze samenwerking met Dex. Hiermee is ons aanbod verbreed én vergroot en is er echt voor elk wat wils.

Onderhoud, herstellingen en carrosserie

Onze vestigingen in Zulte, Waregem en Gavere beschikken over een moderne werkplaats waar wij je wagen steeds weer opnieuw in perfecte staat brengen. 

Onze carrosserie-afdelingen zijn gecertificeerd met het AVICAR label wat ervoor zorgt dat wij voor alle verzekeringsmaatschappijen en alle merken reparaties kunnen uitvoeren. 

 

We garanderen je op al onze locaties dezelfde uitstekende service en persoonlijke aanpak. Elke vestiging is er dan ook op voorzien dat je op je gemak kunt wachten terwijl wij jouw wagen onder handen nemen. Je kan genieten van verse koffie en gratis WIFI in onze zetels, maar je kan ook perfect telewerken aan onze bureaus.

Samengevat: Waarom kiezen voor Garage Dhont?

01

Steeds in jouw buurt met onze vier vestigingen – Deinze, Gavere, Waregem en Zulte

02

Steeds bereikbaar met onze ruime openingsuren, ook op zaterdag en tijdens vakantieperiodes

03

Steeds een ruime keuze aan nieuwe en tweedehandswagens

04

Uitstekende service na aankoop van je nieuwe of tweedehandswagen

05

Onderhoud & herstellingen van personenwagens en bestelwagens

06

Erkend carrosserie hersteller

07

Bestelwagenspecialist met keuze tot ombouw en inrichting van je bestelwagen

08

Gratis bandenhotel

09

Meer dan 60 jaar Opel ervaring

10

Verkoop Opel onderdelen & accessoires

11

Nu ook keuze en kennis in alle merken