Marterverjager auto

Op zoek naar de beste manier om je auto te beschermen tegen ongewenste bezoekers zoals marters? Ontdek hier welke marterverjagers wij aanbieden.

Maak een afspraak

Marterverjager: Wat is het?

Een marterverjager is een apparaat dat is ontworpen om marterachtigen, zoals steenmarters, boommarters en bunzings af te schrikken van het nestelen in je auto of onder de motorkap. Deze dieren kunnen ernstige schade aanrichten aan de bekabeling, leidingen en isolatie van je voertuig, wat kan leiden tot kostbare reparaties. Gelukkig zijn er verschillende soorten marterverjagers beschikbaar om je auto te beschermen.

Marterverjager kopen

Ben je op zoek naar een marterverjager? Ontdek dan hier de verschillende opties. 

Ultrasone marterverjager: Deze apparaten zenden ultrasone geluidsgolven uit die marterachtigen irriteren en afschrikken.

  • · Geluidsniveau: +/- 100 dB
  • · Voorzien van flitslicht

Marterverschrikker met klankweerkaatsingssysteem: Hierdoor is er de mogelijkheid om geluid te produceren in alle richtingen.

  • · Geluidsniveau: +/- 120 dB
  • · LED-lamp

Shock 400: Schrikt marters af met ultrasone golven en 400V-hoogspanning (zoals bij schrikdraad), zodat ze op een veilige afstand blijven.

  • · Geluidsniveau: +/- 105 dB
  • · Inclusief 6 schokplaatjes

Het laten installeren van een marteralarm voor je auto is een slimme investering om schade door marterachtigen te voorkomen en kan je veel geld besparen op reparaties in de toekomst. 

Voor meer info, kom gerust eens langs in één van onze vestigingen of maak je afspraak online of via telefoon.